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ADDENDUM NO. 2

DATE: July 23, 2020

FROM: City of Grand Junction Purchasing Division

TO: All Offerors

RE: Contract for Professional Electrical Engineering Services RFP-4809-20-DH

Offerors responding to the above referenced solicitation are hereby instructed that the requirements
have been clarified, modified, superseded and supplemented as to this date as hereinafter described.

Please make note of the following clarifications:

1. Q. Does City of Grand Junction plan on selecting multiple organizations to provide professional
electrical engineering services?

A. As stated in Section 4.3 Specifications/Scope of Services, Paragraph 3: The City may, at its
discretion, make a single award, or make awards for a primary and secondary service provider.

2. Q. Will the award of professional services guarantee certain number of project awards per year?
A. No.

3. Q. Within the RFP Section 5 Item E Under Fee proposal, rates related to geotechnical
engineering and materials testing are requested. Are these services required as part of the electrical
engineering services?

A. No. This is an error. Section 5, Item E Fee Proposal shall read as follows: Provide a
complete list of all potential costs with associated services, as may be related to electrical engineering
and design services. The list should be broken down into both hourly rates, and flat rate fees, as may

apply.

4. Q. Is the City responsible for all permitting? If not, what is the support that will be provided by the
City?

A. Reference Section 2.3 Permits, Fees, & Notices, and Section 4.3 Specifications/Scope of
Services, Paragraph 5, Iltem 4.

5. Q. What documentation is the City able to provide? Load list, etc.



A. Existing drawings (old), Load list from MCC and motor data, Access to inspect MCC, Access
to Electrical tech and Maintenance Supervisor for questions, past MCC upgrade documents.

6. Q. How accurate are the existing design drawings? Are we expected to do “As Builts” as part of
the Scope?

A. See previous answers (they are 40-50 years old). Yes, “as-builts” are required to upgrade
documents from paper to CAD.

7. Q. What is the City’s’ preferred electronic and document control/management platform?

A. Previously answered; No electrical software. The only software requirement we have internally
is AutoCAD and Civil3D for drafting.

8. Q. Is AUTOCAD acceptable?

A. See answer #7.
The original solicitation for the project noted above is amended as noted.
All other conditions of subject remain the same.

Respectfully,

W

Duane Hoff Jr., Senior Buyer
City of Grand Junction, Colorado



